Je kunt nu al het verslag lezen van de ALV van 8 november jl. Op verzoek van de aanwezige leden plaatsen wij deze nu z.s.m. nadat de ALV heeft plaatsgevonden. Je vindt deze bij de overige documenten van de ALV in het ledendeel (inloggen) onder documenten/ALV/ALV en jaarcongres van 8 november 2018. 

 

Hij gaf een inspirerende en tot nadenken stemmende presentatie tijdens ons jaarcongres van afgelopen november. Alsnog nieuwsgierig naar de presentatie van Peter Merry? Of wil je zijn visie op het toekomstig onderwijs nog eens doornemen? Je vindt de sheets van zijn presentatie hier:

pdfFutureproof_Education_-_Peter_Merry.pdf

 

pdfIn samenwerking met o.a. LOShbo is door 113online een signaleringskaart zelfmoorpreventie opgesteld, die een handvat biedt voor een situatie waarin een student(e) aangeeft suicidaal te zijn. Een situatie die helaas regelmatig voorkomt en waarin cruciaal is om de juiste stappen te volgen. 

Welke signalen zijn er, wat moet je doen, welke vragen kan je stellen; kortom: hoe ga je de student(e) naar de juiste zorg toeleiden? Je vindt alle informatie op de signaleringskaart via de link hieronder:

 pdfsignaleringskaart_zelfmoordpreventie.pdf